Sunday, April 13, 2008

Lakipiste

Nyt vihdoin näyttäisi siltä, että kaikki on hyvin. Niin moni asia elämässäni on hyvin, ettei tämän enempää kukaan voi toivoa. Voisi oikeastaan sanoa, ettei minulla ole varsinaisia ongelmia lainkaan. Uskomaton tilanne, ihan noin teoreettisesti ajatellen aivan kummallinen.

En saanut sitä hakemaani paikkaa, sillä siihen otettiin ihminen jolla oli "rautainen 15 vuoden työkokemus". Haastattelijat olivat kuitenkin pitäneet minusta ja kehottivat ottamaan yhteyttä uudelleen syksyllä. Ei mitään lupauksia tietenkään, mutta hyvä mahdollisuus. Meni kaksi päivää aivan ekstaasissa tämän uutisen jälkeen. Tuntui, että nyt kaikki järjestyy. Nyt alkaa minullekin jonkinlainen ura vihdoin aueta, ja nyt vihdoin alan olla itse valmis sellaisen luomiseen.

Kesäksi menen samaan paikkaan jossa olin viime kesänä. Se oli oikein mukavaa työtä, ja odotan nyt oikein rentoa ja hauskaa kesää.

Tässä sitä vain elellään. Töitä on, ja koulutuksen kautta koko ajan pääsen eteenpäin elämässä. Ja tätä samaa on odotettavissa vähintäänkin kaksi vuotta. Siis jollei mitään dramaattista tapahdu, niin kaksi vuotta voidaan keskittyä vain itseemme ja elää rennosti. Ei tosiaankaan voi valittaa mistään nyt.

No comments: