Ruoan valinta on vaikeaa. Kirjaan tähän arjen helpottamiseksi muutamia hyviä ruokavinkkejä.
Kirjolohipasta: Marinoituja kirjolohisuikaleita, pakastevihanneksia (parsakaali, porkkana, herne jne.), 5 % ruokakermaa, ruispastaa
Tomaattipasta: Valmista tomaattikastiketta (Pirkka), vaaleita tölkkipapuja, ruispastaa
Kanawokki: Marinoituja broilerisuikaleita, wok-sekoitusta
Tonnikalasalaatti: öljyistä tonnikalaa, tomaatteja, herneitä, raejuustoa
Savusiikakeitto: savustettua siikaa, porkkanaa, purjoa, herne-maissipaprikaa, sulatejuustoa
Gulassikeitto: naudanlihaa, tomaattimurskaa, paprikaa, perunoita (kannattaa etsiä ohje jostakin)
Makaronilaatikko: naudan- tai broilerinjauhelihaa, sipulia, ruispastaa, pakastevihanneksia (esim. kesäkurpitsa-munakoiso-aurinkokuivattu tomaatti jne.), munanvalkuaista, maitoa, vähän sulatejuustoa
Tomaatti-lihapullakastike: naudanjauhelihapullat, valkosipulinen tomaattikastike ja pasta
Lohi-vihanneskeitto: marinoituja kirjolohisuikaleita, pakastevihanneksia (parsakaalia, vihannessekoitusta, maissia), kasvislientä, sulatejuustoa
Monday, October 02, 2006
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment